Fijn dat je momenteel de keuring doorloopt. Dit geeft niet alleen jou juridische zekerheid, maar ook je klanten. Bij Artikel 14 hebben we dan ook vast weergegeven dat klanten gebruik kunnen maken van onze geschilbemiddeling. We gaan er daarbij vanuit dat je binnenkort door ons goedgekeurd wordt, mocht dat onverhoopt niet lukken, vergeet dan niet artikel 14 te wijzigen. We gaan er natuurlijk vanuit dat dat niet nodig gaat zijn. Succes met het doorlopen van de keuring..
Als je niet lid bent van een keurmerk, dan kunnen jouw klanten geen gebruik maken van geschilbemiddeling. We hebben dit artikel daarom verwijderd uit de algemene voorwaarden. Mocht je lid zijn van een ander keurmerk met geschilbemiddeling dan raden we je aan dit te vermelden onder Artikel 14.
Wetgeving veranderd regelmatig en ontwikkelingen in de ecommerce gaan snel, schrijf je daarom in voor onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan periodiek van ons nieuws en aankondigingen van events en webinars. We zullen je niet onnodig spammen 😉, we versturen circa eens per maand een nieuwsbrief.
Δ