Skip to content

Blog

Bespaar op je betaalkosten met Buckaroo & WebwinkelKeur

webwinkelkeur bundelt haar krachten samen met buckaroo
12114
0
0

Door krachten te bundelen met andere relevante en vooral kwalitatieve partijen, profiteer jij bij WebwinkelKeur van exclusieve mogelijkheden als besparingsprogramma’s. Zo profiteer je van meer omzet én bespaar je kosten. Vandaag is het de beurt aan een besparingsprogramma met een payment service provider, waardoor jij als lid van WebwinkelKeur tot wel 60% bespaart op online betalingssystemen. Samen sterk noemen we dat! Je leest alles over deze nieuwe samenwerking in het bericht hieronder.


Payment Service Provider Buckaroo

Payment Service Providers zijn er in verschillende soorten en maten. Eén van de bekendste is Buckaroo. Je zult er vast en zeker van gehoord hebben of maakt al gebruik van hun betaaloplossingen. Meer dan 5.000 bedrijven maken namelijk al gebruik van hun betaaltechnologie, waaronder dus ook webshops!

Logo Buckaroo

Buckaroo onderscheidt zich onder andere door hun complete service rondom betalen: van Smart Checkout voor online betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management. Zoals ze dat zeggen: met Buckaroo wordt elke betaaluitdaging gemakkelijk gemaakt.

Hét besparingsprogramma voor de mkb’er

Wanneer twee kwalitatieve partijen hun krachten bundelen, verwacht je uiteraard een mooie mogelijkheid voor de leden. Waar we eerder al de samenwerking aangingen met Twinpack om voordeliger verpakkingsmateriaal aan onze leden te kunnen aanbieden, hebben we nu nieuwe gave mogelijkheden op het gebied van online betalen. Dankzij de samenwerking met Buckaroo kan WebwinkelKeur haar leden tot wel 60% korting aanbieden op online betaaloplossingen. Je vindt alle verschillende lage tarieven op de partnerpagina van Buckaroo. Hiermee hopen wij dat de mkb-webwinkels zich nóg beter kunnen positioneren, zodat zij ook tussen de grote jongens met beide benen stevig op de grond kunnen staan.

Bespaar samen met ons mee

bespaar mee met buckaroo en webwinkelkeurDe kosten van online betalingen kunnen aardig oplopen. Deze hakken er voor de mkb-webwinkeliers onder ons nog harder in, iets wat wij hartstikke jammer en best oneerlijk vinden! Dan is 60% korting op dit soort betalingen lekker meegenomen. Denk hierbij aan de meest gebruikte online betalingsmogelijkheden als, AfterPay, PayPal en iDeal et cetera. Het gerealiseerde besparingsprogramma is exclusief voor de leden van WebwinkelKeur. Wanneer je gebruik wilt maken van dit programma log dan in binnen je dashboard > ga naar ‘Aanbiedingen’ > klik op ‘Buckaroo’. Buckaroo doet dan nog een laatste check of je in aanmerking komt voor het besparingsprogramma.

Mede mogelijk gemaakt door

Nieuwe mogelijkheden realiseer je vaak niet alleen! Waar we de vorige samenwerking mede dankzij onze leden hadden gerealiseerd, is deze mooie samenwerking is onder andere tot stand gekomen dankzij de expertise van het kennis- en informatieplatform Internetkassa.nu en de consulterende werkzaamheden vanuit Internet Payment Solutions (IPS Consult). Via deze weg willen wij Wouter van Internet Payment Solutions extra bedanken voor de begeleiding in dit traject!

logo internetkassa

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *