Skip to content

Blog

eLearning voor webwinkels: Webshop Heroes

8555
0
0

Tijdens de webwinkel vakdagen waren we ook launching partner van Webshop Heroes. Webshop Heroes is een gratis en nieuw eLearning platform voor webwinkeliers. Je kunt daarbij op een leuke manier je kennis bijspijkeren over alles wat komt kijken bij het succesvol maken van je webwinkel.

Onbewust onbekwaam

Veel kleine webwinkels starten vanuit het niets en gooien al snel de handdoek in de ring wanneer het toch niet zo gaat als gepland. Wellicht dat dit komt door onrealistische ideeën over het runnen van een webwinkel (waardoor het in de praktijk tegenvalt), maar vaak is ook een gebrek aan kennis een onderliggende oorzaak. Veel webwinkeliers zijn helaas zelf niet bewust dat ze kennis missen. Webshop Heroes noemt dit zelf ‘onbewust onbekwaam’. Er komt immers veel kijken bij het runnen en succesvol maken van een webwinkel. Veel kleine webwinkeliers hebben echter niet het budget om allerlei taken onder te verdelen aan mensen die hier in gespecialiseerd zijn, denk hierbij aan marketing, logistiek, techniek, klantenservice, product visualisatie, etcetera, en zullen deze taken zelf moeten uitvoeren. Het is echter moeilijk om op al deze gebieden zelf een expert te zijn, waardoor het van belang is dat je als webwinkelier constant aan het leren bent. Webshop Heroes biedt nu een leuke en snelle manier om dit te doen. Denk je toch veel kennis van zaken te hebben? Bekijk dan toch eens de lessen en test je kennis of focus specifiek op onderwerpen waar je nog wel je kennis van wilt bijspijkeren.

 

Paar minuten per les

De lessen van Webshop Heroes zijn opgedeeld in korte blokjes, zo duurt een les meestal tussen de 5 en 15 minuten. Je kunt deze lessen makkelijk tussendoor volgen om zo dagelijks iets verder te komen. De lessen beginnen bij de basis, maar gaan vanuit daar langzaam de diepte in. Webshop Heroes zal de komende maanden het aanbod van de lessen steeds verder uitbreiden.

Interactief

De lessen zijn interactief en geven naast informatie ook de mogelijkheid om je kennis te toetsen aan de hand van diverse vragen. Je volgt de lessen eenvoudig op je mobiele telefoon, tablet of computer. Kortom Webshop Heroes biedt een hele moderne en laagdrempelige manier van leren aan voor de hedendaagse ondernemer.

Toets je kennis aan de hand van vragen
Toets je kennis aan de hand van vragen

Gratis? Hoe?

Bij gratis vraag je jezelf al snel af of er geen addertje onder het gras zit. Hoe zit dit precies bij Webshop Heroes? De lessen die aangeboden worden door Webshop Heroes worden betaald door de partners van Webshop Heroes. In ruil daarvoor kunnen deze partners lessen aanmaken via het platform. Hierdoor worden deze lessen specifiek ontwikkeld door de experts binnen het bepaalde thema. Bij de lessen die wij geadopteerd hebben betekend dit dat de cursisten leren optimaal gebruik te maken van ons keurmerk, dit is niet alleen fijn voor onze bestaande klanten maar ook voor potentiële nieuwe klanten. Op die manier ontstaat een win/win waarmee jij gratis gebruik kunt maken van het platform en webshop heroes kostendekkend werkt. Probeer Webshop Heroes volledig gratis uit.

Tijdens de webwinkel vakdagen werd ook het Webshop Heroes magazine uitgedeeld
Tijdens de webwinkel vakdagen werd ook het Webshop Heroes magazine uitgedeeld
 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *