Skip to content

6 april 16:00 uur Webwinkel Insight – Live talkshow voor en door webwinkeliers

Blog

Hé Mijnwebwinkel gebruiker! Profiteer van de voordelen van Sisow

Welke betaalmethoden heb jij in je checkout? Alleen iDEAL? Of bied je ook Bancontact aan voor je Belgische websitebezoekers? Bancontact is namelijk onmisbaar voor Belgische consumenten. En in Duitsland zijn ze bijvoorbeeld dol op Sofort en PayPal. Sisow by Buckaroo biedt keuze uit de populairste betaalmethoden via een rechtstreekse samenwerking met MijnWebwinkel. Daarnaast kun je als WebwinkelKeur lid ook nog  eens flink besparen op je betaalkosten!

Van iDEAL tot achteraf betalen

Wanneer je een webshop hebt via MijnWebwinkel kun je via Sisow by Buckaroo een checkout activeren. In deze checkout kun je jouw klanten de volgende betaalmethoden aanbieden: iDEAL, Bancontact, Sofort, creditcard en PayPal. Ook is het mogelijk betalingen via AfterPay of Webshop Giftcard accepteren. Je betaalt hiervoor alleen per transactie. Tel uit je winst!

Checkout activeren

Vanuit de backend van MijnWebwinkel kun je het Merchant ID en Merchant Key invullen om je checkout te activeren. Wil je gebruikmaken van de voordelige tarieven van Webwinkelkeur (€0,19 per iDeal transactie & €0,29 voor een Bancontacttransactie)? Klik dan op onderstaande link.

Voordelig Sisow by Buckaroo betalingen activeren

Sisow by Buckaroo voordelen

Sisow is recent overgenomen door payment service provider Buckaroo en heet nu Sisow by Buckaroo. Voor zowel huidige als nieuwe klanten van Sisow by Buckaroo heeft dit als voordeel dat er achter de betalingen nu een nog groter team aan payment specialisten staat. De voordelen van ‘het oude’ Sisow blijven bestaan. Dat betekent dat je nog steeds alleen voor de transacties betaalt die je maakt zonder afnameverplichting. Je hebt geen abonnements- of opstartkosten en support is altijd gratis. Sisow by Buckaroo ondersteunt je hiermee in jouw verdere groei!

Overzicht betaalmethoden

iDEAL, Bancontact, Sofort, Webshop Giftcard, AfterPay, creditcard, PayPal.

Voordelen van Sisow by Buckaroo

  • Betaal alleen voor transacties die plaatsvinden
  • Altijd bereikbaar voor persoonlijk advies
  • Makkelijk te koppelen met je Mijnwebwinkel-webshop
  • Geen abonnementskosten
  • Geen opstartkosten
  • Geen afnameverplichting
  • Gratis support, plug-ins en upgrades
Ontvang als WebwinkelKeur lid een aanzienlijke korting op je betalingen. Zo betaal je slechts €0,19 per iDeal transactie. Dat is 34% korting ten opzichte van wat gangbaar is in de markt!

Voor een Bancontacttransactie betalen WebwinkelKeur leden slechts €0,29. 

De volledige prijstabel en voorwaarden vind je binnen je WebwinkelKeur dashboard onder ‘Aanbiedingen’.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *