Partner worden

Wat vragen wij van onze Business Partners?

partner worden webwinkelkeur

Aan het zijn van WebwinkelKeur partner zijn vele voordelen verbonden, in ruil daarvoor stellen we ook enkele eisen aan onze partners:

 • Aan partners vragen we om ons WebwinkelKeur Partner logo duidelijk op de website te plaatsen. Dit heeft voor onze partners als voordeel dat je profiteert van extra vertrouwen in jouw onderneming. Wel vragen we om dit op een nette en duidelijke manier te doen zodat de herkenbaarheid van WebwinkelKeur in stand blijft. Bij digitale uitingen verzoeken we om het logo klikbaar te maken en te laten verwijzen naar de eigen partner pagina op WebwinkelKeur.nl.
 • Onze partners worden weergegeven op WebwinkelKeur.nl. Een samenwerking werkt 2 kanten op, vandaar dat we aan onze partners hetzelfde vragen en daarom ook een pagina aan te maken met informatie over WebwinkelKeur. Eventuele informatie en teksten stellen we na toelating graag beschikbaar.
 • Klantenservice en klanttevredenheid is prioriteit nummer 1 van WebwinkelKeur. Dit vragen we dan ook van onze partners. We behouden dan ook het recht om de samenwerking te verbreken wanneer we het idee hebben dat het imago van de partner onvoldoende past bij WebwinkelKeur.

 

Webwinkeliers bereiken?

Je wilt webwinkeliers bereiken en onder hun aandacht komen, dat kan! WebwinkelKeur heeft inmiddels meer dan 9.300 aangesloten webwinkels. We bieden onze partners de mogelijkheid om een exclusieve aanbieding te doen richting onze leden, tevens hebben partners de mogelijkheid middels blogs webwinkeliers te bereiken. Dit alles, doen we op een informatieve manier die niet opdringerig is naar onze leden toe, aan opdringerige reclame heeft namelijk niemand iets. Graag kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Voordelen voor Business partners

 • Extra vertrouwen middels WebwinkelKeur Partner logo.
 • Vermelding op WebwinkelKeur.nl in het Business partner overzicht.
 • Voor partners is het mogelijk een informatieve gastblog te plaatsen op onze blog. Hier zijn echter wel enkele eisen aan verbonden, zo moet de gastblog van enige objectiviteit getuigen en moet het daadwerkelijk informatief zijn.
 • Een concrete aanbieding richting onze leden (9.300 webshops). Deze aanbieding wordt getoond op een speciale ledenpagina met aanbiedingen van partners. Hiervoor wordt ook aandacht besteedt in onze mailings. De eisen aan de aanbieding zijn dat deze exclusief voor WebwinkelKeur leden is en dat deze voldoende voordeel biedt.

 

Gastbloggen

partners gastbloggen bij webwinkelkeur

Partners hebben de mogelijkheid om informatieve gastblogs te plaatsen bij WebwinkelKeur. Gastbloggen op het blog van WebwinkelKeur is een mooie manier om aandacht te krijgen voor jouw bedrijf. Duizenden webwinkeliers bekijken ons blog en in de loop van de jaren heeft WebwinkelKeur een uitstekende Google reputatie opgebouwd.

 

Een samenwerking starten?

Denk jij meerwaarde te kunnen bieden voor WebwinkelKeur? Dan bekijken we graag of er een klik is.

We willen je daarom vragen om via ons contactformulier aan te geven interesse te hebben voor partnerschap. Vergeet daarbij niet te vermelden:

 • Hoe lang het bedrijf waarvoor je werkzaam bent bestaat.
 • Hoeveel klanten bedienen jullie? Wat is het profiel van deze klanten?
 • Hoe ziet jullie bedrijf eruit? Werk je alleen of met meerdere collega’s?
 • Wat maakt jullie als bedrijf uniek?

Hierbij zoeken we niet partners van een bepaalde omvang, maar we willen graag een wat beter beeld krijgen van hoe het bedrijf eruit ziet en wat jullie doen. Een samenwerking werkt namelijk het beste wanneer er ook een bedrijfsmatige klik is.