Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Aandachtvoorrekenen.nl

Sweelinckplein 1
2517 GK Den Haag
085-7441137
KvK 53878418

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Aandachtvoorrekenen.nl

Gemiddelde beoordeling

9,0

229 beoordelingen

Beoordeling van klanten

92%

6%

2%

Aandachtvoorrekenen.nl

Lex van den Brink beoordeelde op 2018-08-25

Ze lijkt vooruit te gaan. Kost wel veel tijd/energie om haar gemotiveerd te krijgen en houden om de sommen te maken. Vooral de eerste helft nodigd niet uit om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Aandachtvoorrekenen.nl

Agnes de Vries beoordeelde op 2018-08-22

Onze dochter is van een matig naar een goed gegaan op de Cito. Na 12 weken bijles van mijn partner. Met hulp van het boekje, top!!

Aandachtvoorrekenen.nl

N Kelderman beoordeelde op 2018-08-21

Onze dochter van 10 jaar heeft heel veel baat bij het oefenen met de rekenboeken van jullie. Vanaf groep 5 is zij ze gaan gebruiken. Wij hebben ze ook al binnen voor het aankomende jaar groep 7. Ook gebruiken wij de spellingsboeken, onze dochter heeft Dyslexie. Naast de extra lessen die ze volgt bij Dyslexie, Flitsen ,Pelle en heel veel lezen helpen deze boeken haar bij het oefenen en schrijven van woorden. Het is jammer dat de spellingsboeken nog niet voor groep 7 aanwezig zijn, maar we blijven oefenen!

Aandachtvoorrekenen.nl

S Francois beoordeelde op 2018-08-17

Te summier. Weinig oefensommen


Reactie van Aandachtvoorrekenen.nl:
Beste heer/mevrouw Francois,
Het vakantieboek bevat naast sommen uiteraard ook veel leuke spelletjes, moppen en raadsels. Als u nog meer sommen wilt oefenen dan raden wij u de oefenboeken rekenen aan. Deze bevatten 100+ pagina's sommen.
Hartelijke groet,
Maaike de Boer
Aandachtvoorrekenen.nl
Aandachtvoorrekenen.nl

Allk claessens beoordeelde op 2018-08-14

Mijn dochters vinden ze super. De jongste gaat naar gr 3 en heeft uitdaging nodig, die krijgt ze ook mijn oudste gaat naar gr 4 en ze helpen om de vakantie dip te verminderen. De boeken zijn top!!

Aandachtvoorrekenen.nl

Fatima Ouchene beoordeelde op 2018-08-13

Mijn dochter gaat nu naar groep 6 en ik koop de boeken al sinds zij in groep 3 zit. In groep 3 ging rekenen niet goed en de boeken hebben goed geholpen. Ook heb ik een ander kind in groep drie en zij heeft dankzij de boeken een keer een I en een II gescoord.

Aandachtvoorrekenen.nl

Shanky Gharbharan beoordeelde op 2018-08-12

het is niet in kleur en voor sommige kinderen minder aantrekkelijk

Aandachtvoorrekenen.nl

Sophie van Leeuwen beoordeelde op 2018-08-12

Super! Cito scores zijn omhoog gevlogen na het oefenen met de oefenboeken. Mijn kind ziet het rekenen weer helemaal zitten.

Aandachtvoorrekenen.nl

Daria Bobyr beoordeelde op 2018-08-07

Alle opdrachten zijn heel goed gecomponeerd, maar het aantal opdrachten is niet groot. Soms is het niet genoeg om 1 of 2 bladzijden te doen om een vaardigheid onder de knie te krijgen.

Aandachtvoorrekenen.nl

Rajae Kassi beoordeelde op 2018-08-06

Tevreden

Aandachtvoorrekenen.nl

Ilse Broeders beoordeelde op 2018-07-25

Heel tevreden, ik had de boeken al snel in huis

Aandachtvoorrekenen.nl

Rene Wareman beoordeelde op 2018-07-23

prima hulp

Aandachtvoorrekenen.nl

W Gerrits beoordeelde op 2018-07-18

De leerlingen zijn gegroeid met rekenen. Het is een extra manier van oefenen net even anders dan het gewone rekenwerk. Ook is er aandacht voor sommen en opdrachten die wel voorkomen in de cito, maar niet in onze reguliere methode. Dus het helpt de leerlingen zeker!

Aandachtvoorrekenen.nl

Maarten Kleine kalvenhaar beoordeelde op 2018-07-08

Snelle en goede service. Oefenboeken sluiten goed aan bij wat op de basisschool wordt aangeboden dus is een mooie aanvulling. Ook de nazorg is erg goed met leuke nieuwsberichten en updates.

Aandachtvoorrekenen.nl

fatima el hattachi beoordeelde op 2018-07-07

Heel goed heeft Mijn kind Heel erg geholoen.vind ik alleen jammer dat ze hebben geen woordenscharp en begrijpen lezen want die van spelling en rekenen zijn ze zeer goed

Aandachtvoorrekenen.nl

Patrick Castenmiller beoordeelde op 2018-07-07

Mijn dochter vind de boeken erg leuk en helpt mee aan het leerproces

Aandachtvoorrekenen.nl

Hans van der Hoop beoordeelde op 2018-07-06

Weinig materiaal voor zoveel geld! Ik vind het een duur boek

Aandachtvoorrekenen.nl

Jackie Chong beoordeelde op 2018-06-14

.ijn nichtje op aruba heeft er erg veel aan

Aandachtvoorrekenen.nl

melanie lo beoordeelde op 2018-06-11

Ik ben blij met de boeken. Echter, in sommige gevallen lijken ze nog te makkelijk. Ik heb de boeken gr 3 t/m 5 voor scholen.
Ik zou graag een voor en na signalering willen kunnen doen bij de kinderen. Ik heb uiteraard wel wat signalerlingsmateriaal. Maar toch.
Ook het materiaal voor de klokken is heel erg sumier. Met name voor de groepen 4 en 5 zou daar meer van mogen zijn.

Aandachtvoorrekenen.nl

Kamal Boutahiri beoordeelde op 2018-05-12

Goede methoden


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.