Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Aircovoorinhuis.nl

Marssteden 148b
7547TD Enschede
0541 - 820 902
KvK 52974464

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Aircovoorinhuis.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

9 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Aircovoorinhuis.nl

A. Arends beoordeelde op 2019-05-23

Snelle service m.b.t. offerte en planning. In een tijdsbestek van 2 dagen maar liefst 8 airco's geïnstalleerd, zodat we direct operationeel konden blijven. En ook fijn, ze ruimen de overgebleven materiaal netjes op, nemen het mee en maken de ruimtes direct schoon. Kortom professioneel.

Aircovoorinhuis.nl

Joop beoordeelde op 2019-04-30

SUPER BEDRIJF, SNEL GELEVERD ALLES TOP!!

Aircovoorinhuis.nl

W.e wallinga beoordeelde op 2019-04-24

wij zeer tevreden over het advies van klammer @smart-technics.nl.zowel,advies en bestelling en levering.gevraagd omdat wij in het centrum van enschede wonen,dat de airco zo weinig mogelijk geluid maakt buiten .nou dat is gelukt.zo wel binnen als ook buiten.wij Ed en marten raden het bedrijf graag bij u aan.opruimen .....dozen ertc zijn nemen alles mee.top

Aircovoorinhuis.nl

Tom beoordeelde op 2019-04-18

Heel erg tevreden over de airco, het contact met de mensen en hoe keurig alles is verlopen. Aanrader!

Aircovoorinhuis.nl

Jason beoordeelde op 2019-04-17

Snel en netjes thuis bezorgd, montage heeft een kennis van mij gedaan

Aircovoorinhuis.nl

Ronald van der Veen beoordeelde op 2019-04-17

O wat was het aldoor warm in huis ! Eerst een airco met slang gekocht ergens maar dit is echt een hele slechte oplossing. Dweilen met de kraan open ...

Op internet verschillende partijen aangeschreven en de goedkoopste bleek Stefan te zijn. Niet alleen de goedkoopste maar ook degene die nog eens een super gave unit airco aanbood die elders een aantal honderd euro s duurder zijn.

Het contact, het meedenken, service gerichtheid, keurig netjes werken, de knowledge die ze hebben is super fijn. Ik hou van mensen die enthousiast zijn, gepassioneerd en goed willen zijn in hetgeen wat ze doen.

Ik zou dan ook iedereen die opzoek is naar een top airco aanraden om eens met Stefan te bellen. Dan kun je wellicht net als ons op korte termijn genieten van een heerlijk klimaat tijdens de steeds warmer wordende zomers in Nederland.

Ik slaap super goed en heb zomers zoveel meer energie vergeleken met toen ik de airco nog niet had. Super bedankt voor alles !

Aircovoorinhuis.nl

O.T beoordeelde op 2019-04-17

Heel tevreden over deze firma. 3 airco’s laten plaatsen. 2 op lastige plekken. Professioneel en altijd bereid om in oplossingen te denken. Zeer klantvriendelijk. Ik beveel hen iedereen aan.

Aircovoorinhuis.nl

Henk beoordeelde op 2019-03-04

Snel geleverd en ook goede klantenservice, als ik nog een keer iets nodig heb zien jullie me terug!

Aircovoorinhuis.nl

André beoordeelde op 2019-02-28

Afgelopen weekend een airco besteld, dinsdagochtend waren de bezorgers er al! prima webshop en houd zich aan de afspraken.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.