Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Anila Cosmetics

Hof ter Bergen 8
2861DR Bergambacht
+31 (0) 85 047 0231
KvK 67873545

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Anila Cosmetics

Gemiddelde beoordeling

9,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Anila Cosmetics

Susan beoordeelde op 2019-10-06

Hele fijne producten. Heb na de testers uiteindelijk de foundation Marvel en blush Darkroze besteld. Voelt heel zacht aan, alsof ik niets op heb. Service is ook goed. Heel blij mee.

Anila Cosmetics

Gerda van Rijs beoordeelde op 2019-10-05

Razend snel bezorgd. Top. Ook de "nazorg" is super. "Heb je nog vragen over je product?". En ja, die had ik. Ik kreeg een duidelijk persoonlijk antwoord en een verwijzing naar een tutorial.

Anila Cosmetics

Marie beoordeelde op 2019-09-27

Onlangs heb ik een tester besteld om te ervaren hoe de make-up aanvoelt. Vond de levering heel leuk, echt persoonlijk gemaakt. Er zit voldoende poeder in het testzakje. Vond de make-up erg fijn aanvoelen. Heb gelijk de foundation besteld, dit met een korting voor eerste bestelling. Deze zat bij de testers. Goede service, snelle reactie en zij denken met je mee.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.