Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Het lidmaatschap van deze webwinkel is ingetrokken door WebwinkelKeur. Deze pagina wordt als naslag online gehouden.

Aquaria Veldhuis

De Ossenboer 10
7547SJ Enschede
053-4315020
KvK 06035344

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Aquaria Veldhuis

Gemiddelde beoordeling

6,3

230 beoordelingen

Beoordeling van klanten

40%

0%

60%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Facebook 118 8,2
Trustpilot 108 4,2

Geen lid

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur (meer) is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.
2018
Aquaria Veldhuis

D.V. beoordeelde op 2018-12-12

Na weken wachten op een deellevering na 2 maanden nog steeds geen nalevering ontvangen. Geen antwoord op meerdere navragen per e-mail, geen terugstorting van de betaalde maar ontbrekende artikelen. Kortom: Dit begint sterk te lijken op internetfraude en onwettige verkooppraktijken!

Aquaria Veldhuis

Ingrid beoordeelde op 2018-10-02

3 maanden aan het lijntje gehouden.
Toen er zogenaamd eindelijk ging geleverd ging worden is er via PayPal het bedrag teruggestort zonder een melding voorafgaand.
Rare behandeling van je klanten.
Het hele mailverkeer is nochtans van mijntwege correct en vriendelijk en met begrip gebeurt. Ik had beter boos geworden en mijn goedgemanierdheid achterwege gelaten.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Aquaria Veldhuis:
Beste Ingrid, erg vervelend om dit te lezen. Dat kan de bedoeling natuurlijk niet zijn, ik ga onderzoeken wat er is gebeurt en de reden is van annulering zonder overleg.
Aquaria Veldhuis

Bob beoordeelde op 2018-09-28

Mijn ervaringen met de firma veldhuis zijn doorgaans slecht. Telefonisch Contact met het bedrijf is haast onmogelijk, mocht dit toch lukken, dan wordt er vaak een afspraak met een medewerker gemaakt, die vervolgens half of niet uitgevoerd wordt. Voor de levertijd van de producten via de site kan het beste uitgegaan worden van de volgende regel: het aantal dagen, is minimaal het aantal weken dat er gewacht moet worden op de bestelling. Het verkopend personeel in de winkel is echter altijd vriendelijk.

Aquaria Veldhuis

Daniela Dionisio beoordeelde op 2018-08-23

echt mooie vissen!!!

Aquaria Veldhuis

D.van Dijk beoordeelde op 2018-08-23

Zeer tevreden, behulpzaam en kundig personeel. Kom hier al jaren met veel plezier.
Gaat er een keer wat mis, dan wordt dit goed opgelost.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.