Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

Atelier Balila

Boltelaan 8
7431ZG Diepenveen
0640623424
KvK 56949839

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Atelier Balila

Gemiddelde beoordeling

9,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Atelier Balila

Carla beoordeelde op 2018-02-15

Ik heb de bestelde armbandjes binnengekregen en ze zijn een mooie aanvulling op mijn Atelier Balila collectie. Er zit zelfs een extra armbandje bij om aan iemand Kado te geven, wat een mooi gebaar! Ook deze keer ben ik weer erg tevreden! Bedankt Ginny👍

Atelier Balila

Bertine uiy Bennekom beoordeelde op 2017-12-19

Ketting en een armband besteld. Erg mooi, ik ben er blij mee. Keurig en sfeervol verpakt. En ook fijn dat het door de brievenbus past. Dank je wel voor het extra armbandje om aan iemand cadeau te geven, leuk! Ook fijne en prettige reactie op een mail die ik stuurde.

Atelier Balila

Miek uit Deventer beoordeelde op 2017-12-19

Mooie sieraden op de site! Ik heb een setje van 3 armbandjes besteld en ontving ze mooi verpakt binnen enkele dagen. Dank je wel Ginny👍🏼

2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.