Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Basiqz | Kidsshopz

Rijksweg Zuid 48
6131 AP Sittard
0463690516
KvK 14082001

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Basiqz | Kidsshopz

Gemiddelde beoordeling

10,0

7 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

2018
Basiqz | Kidsshopz

Rien Slangen beoordeelde op 2018-12-06

Alles prima ontvangen.

Basiqz | Kidsshopz

Pim Oosterlee beoordeelde op 2016-09-14

Ik ben zeer tevreden. Alles naar wens en snel persoonlijk antwoord gekregen.

Basiqz | Kidsshopz

mevr.Vermeuelen beoordeelde op 2016-05-03

Heel te vreden

Basiqz | Kidsshopz

Jacques van den Berg beoordeelde op 2015-12-30

Poppenbedje voor kleindochter Sammie bleek na bestelling niet op voorraad. Toch ruim op tijd afgeleverd en door mij en Sammie in volle tevredenheid ontvangen!

Basiqz | Kidsshopz

rina van der meer/wereldwinkel naaldwijk beoordeelde op 2014-10-31

Snelle levering, goede service

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Mystery shopper beoordeelde op 2014-07-07

We hebben de webwinkel Basiqz onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een vader die onlangs een leuke speelscheur had gebouwd voor zijn kinderen. Voor deze speelscheur was hij op zoek naar een leuk tafeltje en bijbehorende stoeltjes. Hierbij kwam hij uit op de website Kidsshopz. Nu vroeg de vader zich echter af wat de leeftijd achter het materiaal was. Zijn kinderen waren namelijk 7 en 8 jaar oud. Daarnaast vroeg hij aan de webwinkel of hij de producten nog retour kon sturen mocht het hem niet compleet bevallen. We kregen al zeer spoedig een reactie terug van de webwinkel. Hierin werd aangegeven dat de producten (die we hadden aangekaart) helaas niet geschikt zijn voor kinderen van de leeftijd 7 en 8 jaar. We vroegen vervolgens aan de webwinkel of ze materiaal verkochten die wel geschikt waren voor deze leeftijd. We kregen vervolgens van de webwinkel te horen dat ze helaas geen grotere maten meubels verkochten voor kinderen. Wel kregen we de tip dat wanneer we in de buurt van fabrikant woonden, we daar een blik konden werpen op de producten. Vanwege de hartelijke reactie van de webwinkel en de spoedigheid waarmee het gepaard ging, beoordelen we Basiqz | Kidsshopz graag met de maximale vijf sterren.

Basiqz | Kidsshopz

R.Kerver beoordeelde op 2014-04-21

Schitterende kruiwagen, leveringsprobleem snel, adequaat en vriendelijk opgelost.
Echter; wij kochten een kruiwagen voor binnen en buiten (volgens website: "pappa, mag ik helpen" - " ja hoor, pak jij je kruiwagen maar"! Lekker door het huis of de tuin banjeren met deze kindvriendelijke kruiwagen.). Het garantieformulier geeft echter aan dat de kruiwagen alleen binnen te gebruiken is, anders geen garantie. Dit verbaast ons en was ook niet onze bedoeling.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Basiqz | Kidsshopz

Verbeke Luc beoordeelde op 2014-04-21

De geleverde kruiwagen voldoet 100 % aan onze wensen; Prachtige afwerking. Zeer goede service.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Basiqz | Kidsshopz

C.J. de Kruyff beoordeelde op 2014-04-01

Alles was perfect geregeld en de kruiwagen was mooi op tijd in huis.
Fijn om met u zaken gedaan te hebben.
Wij zullen zeker reclame maken voor u.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.