Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Bloezen.nl

Fanfarestraat 14
6544NX Nijmegen
Dit is geen bezoekadres
06-13498092
KvK 72397608

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Bloezen.nl

Gemiddelde beoordeling

5,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2019
Bloezen.nl

Inge Verschuur beoordeelde op 2019-06-07

Had 1 week ervoor een blouse gekocht bij de C&A voor 19,95 euro en dat is exact dezelfde stof en bijna hetzelfde model (alleen geen blinde sluiting). Dus het viel me erg tegen qua kwaliteit en vorm. Jammer.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd

Reactie van Bloezen.nl:
Beste Inge,

Wat jammer dat voor u de aankoop zo tegenviel. U had ook het item gratis retour kunnen sturen als u niet tevreden was en uw aankoopbedrag retour gekregen.
Bloezen.nl

Nannila Zevenhuizen beoordeelde op 2019-04-17

Snelle levering

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.