Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

CCTVwinkel.nl

Verlengde Nijverheidsweg 10
9482WT Tynaarlo
050 - 30 70 070
KvK 57346011

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
CCTVwinkel.nl

Gemiddelde beoordeling

6,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

33%

34%

33%

2017
CCTVwinkel.nl

De Raeve David beoordeelde op 2017-03-06

Bij levering van een bestelling van een NVR en 5 camera's zat 1 camera niet in de doos. Op de leverbon stond deze echter wel vermeld. Na 2 mails en 4 telefoons kreeg ik eindelijk een mail terug, dat de camera die niet geleverd omdat deze tijdelijk niet leverbaar was ze vermelden een datum waarop ze zouden weten wanneer hij terug leverbaar is, deze datum is nu al 9 dagen verstreken maar nog geen info ontvangen.
Na het plaatsen van een minder goede beoordeling en contact met webwinkelkeur hebben zij mij opgebeld. Er zouden mails verstuurd zijn maar die hebben we nooit gehad.
Uiteindelijk toch geholpen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

Reentje beoordeelde op 2016-01-13

Na mailcontact over wat in onze situatie handig was kregen we vrij vlot, en netjes verpakt (in van die opblaaszakjes) onze spullen. Gelukkig met post.nl want andere bezorgdiensten zijn hier niet zo gelukkig.
Het contact was prettig en er werd goed geluisterd naar wat ik wilde.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

danny de Vries beoordeelde op 2015-11-19

erg slecht bedrijf, product is niet goed, valt vaak uit, storingen, en als je het bedrijf wilt bereiken , zijn hun totaal niet te bereiken, mails worden niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen, voicemails worden niet beantwoord, etc

garantie doen ze blijkbaar niet aan.

graag vial email contact. product is kapot, geeft paars beeld, neemt ineens niet meer op, logt zichzelf uit en noem nog meer shit op !!!!!!!!!!

2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.