Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

CCTVwinkel.nl

Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen
050 - 30 70 070
KvK 57346011

Geverifieerd door WebwinkelKeur

CCTVwinkel.nl

Gemiddelde beoordeling

8,0

798 beoordelingen

Beoordeling van klanten

29%

14%

57%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
KiyOh 791 8,0

Geen lid

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur (meer) is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.
2018
CCTVwinkel.nl

M.Apeldoorn beoordeelde op 2018-10-30

Niet tevreden, 22 oktober stickers besteld en direct via Ideal betaald. Levertijd 1-4 dagen. Toen de post geweest was op de 4e dag en er weer niets bezorgd was heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Kreeg een mail terug met de mededeling dat de levertijd 1-4 dagen was! Lekker bijdehand. Overigens bij het schrijven van deze beoordeling na 8 dagen nog niets ontvangen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

Paul Dijkstra beoordeelde op 2018-08-20

Op 08 augustus voor 1500 euro aan camera's e.d. besteld. Nog niets ontvangen en krijg ook geen contact met ze. Diverse keren gebeld en gemaild maar geen gehoor. Vrees dat het oplichters zijn. Ik ga aangifte bij de politie doen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

Jan Fokkema beoordeelde op 2018-04-09

Ik heb ook een set gekocht meer 600€, niks anders als ellende de hd uitgang beeld kwaliteit is hetzelfde als vga uitgang, de software bevriest ieder keer, de kabels vd camera haperen. ik beter mijn kunnen trakteren in een kroeg.
en de service is ook waardeloos tig keer bellen en mailen ik heb ook het idee de telefoon niet opnemen daar heb je die vervelia weer
ENE GROOTTE TELEURSTELLING

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van CCTVwinkel.nl:
Hallo Jan,

Jammer dat je niet tevreden bent. Ik kan echter van het afgelopen jaar geen enkele e-mail van je vinden. Om even per punt op je beoordeling te reageren:

- De HDMI en VGA geven inderdaad hetzelfde beeld, je kunt kiezen hoe je je beeldscherm aansluit. Je kunt de resolutie van je videouitgang via het menu instellen (tot max 1920x1080, maar dat is voldoende omdat je een full HD set hebt).

- Als je problemen met de software hebt heb je wellicht niet de laatste versie, als je ons kunt doorgeven welke versie je hebt sturen wij je de laatste software versie per e-mail.

- Wat bedoel je precies met haperende kabels? HD-SDI is een enigszins gevoelig systeem, daarom leveren we daar dikke RG59 kabels bij, het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens het leggen van de kabels een breukje ontstaat waardoor je beeld minder mooi is dan verwacht. Bedoel je dat met haperen? In dat geval kunnen we je nieuwe kabels toesturen, dat is geen enkel probleem.
CCTVwinkel.nl

Albert beoordeelde op 2018-02-12

Ruim 2 weken geleden stickers besteld en betaald, niets ontvangen en er word ook niet op mail gereaeerd en telefoon word niet opgenomen.


Reactie van CCTVwinkel.nl:
Hallo Albert,

Een zending met stickers die vanuit de drukker naar ons is gestuurd is kwijtgeraakt, daardoor was de levertijd niet de aangegeven 4 werkdagen, maar iets langer. Als het goed is heb je daarover wel een automatische e-mail ontvangen, klopt dat?
CCTVwinkel.nl

De Raeve David beoordeelde op 2017-03-06

Bij levering van een bestelling van een NVR en 5 camera's zat 1 camera niet in de doos. Op de leverbon stond deze echter wel vermeld. Na 2 mails en 4 telefoons kreeg ik eindelijk een mail terug, dat de camera die niet geleverd omdat deze tijdelijk niet leverbaar was ze vermelden een datum waarop ze zouden weten wanneer hij terug leverbaar is, deze datum is nu al 9 dagen verstreken maar nog geen info ontvangen.
Na het plaatsen van een minder goede beoordeling en contact met webwinkelkeur hebben zij mij opgebeld. Er zouden mails verstuurd zijn maar die hebben we nooit gehad.
Uiteindelijk toch geholpen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

Reentje beoordeelde op 2016-01-13

Na mailcontact over wat in onze situatie handig was kregen we vrij vlot, en netjes verpakt (in van die opblaaszakjes) onze spullen. Gelukkig met post.nl want andere bezorgdiensten zijn hier niet zo gelukkig.
Het contact was prettig en er werd goed geluisterd naar wat ik wilde.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
CCTVwinkel.nl

danny de Vries beoordeelde op 2015-11-19

erg slecht bedrijf, product is niet goed, valt vaak uit, storingen, en als je het bedrijf wilt bereiken , zijn hun totaal niet te bereiken, mails worden niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen, voicemails worden niet beantwoord, etc

garantie doen ze blijkbaar niet aan.

graag vial email contact. product is kapot, geeft paars beeld, neemt ineens niet meer op, logt zichzelf uit en noem nog meer shit op !!!!!!!!!!

2015

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.