Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

CSK Veiligheid in beeld BV

Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet
010-2613644
KvK 71201971

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
CSK Veiligheid in beeld BV

Gemiddelde beoordeling

9,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
CSK Veiligheid in beeld BV

Arie Valburg beoordeelde op 2018-11-08

Er is onvoldoende handleiding van Hik-connect en Hik-vision beschikbaar voor de klant aanwezig om het systeem te kunnen activeren. De klant is te veel afhankelijk van de verkoper.

CSK Veiligheid in beeld BV

Kees beoordeelde op 2018-11-08

Dit is nou typisch zo'n webwinkel die je behandelt als een klant, zoals je behandeld wilt worden en waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon in hun winkel stapt; een vriendelijke en geduldige persoon die ik al snel als Tim kende. Tim heeft alles in het werk gezet om mij behulpzaam te zijn. Belde zelfs later op om te vragen of alles naar behoren was aangekomen en bood hulp aan als er ook maar iets onduidelijk was. In een woord: GEWELDIG! Dit is de winkel waar je je apparatuur moet kopen.

CSK Veiligheid in beeld BV

Rene Duijvelshoff beoordeelde op 2018-07-31

Zeer hulpvaardige medewerker met veel kennis. Zowel met de pre- als after-sales. Als hij het niet direct weet, wordt het uitgezocht en komt daar later op terug. Er zijn nl. zeer veel instelmogelijkheden met oa. de HikVision HD recorder en camera's. Camera's kan je overal kopen, maar hier wordt je echt geholpen. Echt een aanrader!

Personeel
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.