Car Travel Shop

Car Travel Shop

Car Travel Shop verhuurt dakdragers en dakkoffers. U kunt alles online regelen. Van het opzoeken van uw autogegevens tot het reserveren van de benodigde dakdragers en dakkoffer. Vervolgens kunt u de huursom afrekenen met iDeal. Uw afspraken kunt u ook vervolgens ook inboeken zoals u dat wenst. Wij hebben zeer scherpe huurtarieven en leveren altijd topproducten. Op de dag van aanvang huur komt u langs met uw auto, en wij monteren alles vakkundig voor u op uw auto.U kunt vervolgens direct op vakantie.

De zekerheden van https://www.cartravelshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.