Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

Countrygoods

Schoorkenszandweg 19
4431 NC sGravenpolder
0113316277
KvK 22039243

Geverifieerd door WebwinkelKeur

2015

Mystery shopper beoordeelde op 2015-04-02

Onlangs hebben we Countrygoods verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden wij ons voor als geïnteresseerde voor een
zaklamp en een led hoofdlamp. Wij vroegen ons af of de zaklamp nog te bestellen was gezien deze uit het assortiment gehaald was. Tevens vroegen wij ons af of de led hoofdlamp verschillende kleuren licht had. Wij kregen spoedig een reactie terug met daarin duidelijke antwoorden op onze vragen. De zaklamp was niet meer leverbaar en de hoofdlamp was verkrijgbaar met slechts een kleur. Vervolgens hebben wij nogmaals een mail gestuurd om te vragen of de zaklamp op een later tijdstip weer in het assortiment terug zou komen en of deze op batterijen werkte. We kregen weer spoedig een reactie terug met daarin antwoord op onze vragen. Vanwege de spoedige en duidelijke reactie beoordelen wij deze webshop graag met de maximale vijf sterren!

2015

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.