Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

DDB-online.nl

Reidans 21
2907TD Capelle aan den IJssel
Dit is geen bezoekadres
0107430404
KvK 58266089

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
DDB-online.nl

Gemiddelde beoordeling

8,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
DDB-online.nl

Anastasia Kateshova beoordeelde op 2018-12-11

DDB-online.nl

Marielle Koopman beoordeelde op 2018-12-11

Goede service, makkelijk te bestellen. Hele mooie grondbox en zeer makkelijk in elkaar te zetten, mijn dochter speelt er graag in ze kan daar veilig tijgeren. Maar als ik een tip mag geven, omdat je de onderdelen mee kan nemen naar buiten of bv op vakantie is het dan niet handig om een tas er voor te maken? Zo kan je de onderdelen die je even niet gebruikt opruimen en je kan het makkelijk mee nemen.


Reactie van DDB-online.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Uw tip nemen wij zeker mee.
DDB-online.nl

N.E Korevaar beoordeelde op 2018-12-07

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.