DiamantenDeals
Bij DiamantenDeals kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan diamanten sieraden tegen een onovertroffen prijs-kwaliteit. Alle sieraden zijn bezet met de mooiste diamanten zoals ringen, verlovingsringen, oorbellen, hangers, tennisarmbanden en nog veel meer. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag tijdens het keuzeproces, dit kan zowel telefonisch, via online chat, email en zelfs via WhatsApp. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of loop gewoon binnen. Wij helpen u graag naar het diamanten juweel van uw dromen.

De zekerheden van https://www.diamantendeals.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.