Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Dinair Nederland

Jozefisraelslaan 157
1318RK Almere
0616131714
KvK 32144641

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Dinair Nederland

Gemiddelde beoordeling

9,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

25%

0%

2019
Dinair Nederland

Lotte beoordeelde op 2019-02-06

Tijdens de masterclass airbrush makeup heb ik alle nodige informatie gekregen omtrent gebruik, onderhoud en producten van Dinair (airbrush). Djamila enthousiasmerende iedereen en nam ruim de tijd voor vragen tijdens de presentatie / demonstratie en tijdens het oefenen op onze eigen meegebrachte modellen. Tijdens de masterclass werden we goed verzorgd met lekkere hapjes, drankjes en een lunch. Aan het eind van de masterclass airbrush makeup vertrok ik naar huis met voldoende productkennis om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik gebruik de airbrush regelmatig en zowel mijn klanten als fotografen met wie ik werk zijn enthousiast over het resultaat!

Dinair Nederland

Elisa Nuzzolese beoordeelde op 2019-01-27

Such a good website, with a lot of products. Very good person

Dinair Nederland

Djamila Smit beoordeelde op 2019-01-26

Ik werk al jaren met de producten van Dinair Airbrush. De kleuren zijn prachtig en zeer gepigmenteerd. Vooral de foundations zijn geweldig! Geven een mooie egale dekking en zorgen ervoor dat de huid er prachtig uitziet op foto’s! Mijn klanten zijn helemaal fan!

Dinair Nederland

Aike Claassen beoordeelde op 2019-01-26

De kleuren zijn heel mooi! De flesjes zijn alleen zo ontzettend klein, 3x gebruiken en het is leeg.
Dat vond ik een beetje teleurstellend voor die prijs.


Reactie van Dinair Nederland:
Beste Aike,
Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat de kleuren naar wens zijn! Voor gebruik van de airbrush heb je in principe maar een paar druppels nodig. Voor foundation zijn 7 druppels voldoende en voor blush en oogschaduw heb je genoeg aan 2-3 druppels. Daarmee kun je langer met de flesjes mee. Heb je aan de hand hiervan nog vragen mag je altijd even contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet, Dinair Nederland
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.