Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Drankenoutlet.nl

Badweg 48
8401BL Gorredijk
Dit is geen bezoekadres
020-7604108
KvK 32155446

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Drankenoutlet.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Drankenoutlet.nl

Laurens Odding beoordeelde op 2019-05-10

Heel erg tevreden met de hulp die mij geboden werd. Enige tijd geleden via vakantieveilingen een waardebon gewonnen, maar bij een door mij gemaakte fout kon ik die bon niet meer gebruiken. Contact opgenomen met Drankenoutlet en kreeg na één minuut al antwoord en alles werd snel geregeld. super! Regelden alle webwinkels zaken als deze maar zo snel en goed!

Drankenoutlet.nl

Aad beoordeelde op 2018-12-07

Zeer tevreden over de bestelling!! Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de order en netjes volgens afspraak afgeleverd. Uitstekend!

Drankenoutlet.nl

George GB Antennes beoordeelde op 2018-12-03

Wij hebben een aantal dozen besteld, zijn goed ontvangen en hebben er ook één al opgemaakt, deze zijn erg lekker, een aanrader.
Van een bekende bierkenner informatie gehad deze nog weg te leggen voor 3 jaar ( donker en koel) dan zijn deze nog beter en lekkerder van smaak omdat deze nog narijpen in de fles.

Drankenoutlet.nl

Ellen beoordeelde op 2018-12-03

Goede en snelle service. Biermix van Saint Soissons is echt een aanrader voor speciaalbierliefhebbers en snel geleverd.Ellen

Drankenoutlet.nl

Ard beoordeelde op 2018-12-01

Goede service! De eerste zending had de voordeur niet heelhuids gehaald. Binnen een dag een nieuw pakket van drakenoutlet.nl in huis.

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.