Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

DutchDoll.net

Schoenerweg 1B
8042PJ Zwolle
Bezoek alleen op afspraak
0613999420
KvK 68940580

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
DutchDoll.net

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
DutchDoll.net

B. beoordeelde op 2019-03-10

Uitstekende service, goede kwaliteit, behulpzaam.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
DutchDoll.net

ViewRon beoordeelde op 2019-02-05

Ik heb Roxy nu bijna 2 maanden in huis en ben zeer tevreden met deze doll van eigen bodem
De kwaliteit is wat je mag verwachten van een TPE doll met inwendig skelet. Het onderhoud is makkelijk want door het Premium TPE hoef je de doll niet telkens te poederen na het wassen, Het tpe zelf zorgt voor een baby zachte huid zonder te plakken zoals dat bij de andere merken wel het geval is en ik spreek hier uit ervaring.

Dutchdoll heeft echt goed werk afgeleverd met de dolls uit eigen huis, en ze zijn direct uit voorraad leverbaar wat ook een pluspunt is want bij de andere merken moet je vaak weken wachten voordat je de doll in huis hebt.
Ik heb Roxy aangeschaft vanwege meerdere redenen, omdat ik al een doll had wilde ik er graag een 2e doll bij hebben. Omdat ik graag fotoshoots maak met mijn 1e doll leek het mij leuk om een 2e doll erbij te hebben voor meer variatie.

Tot slot: De service van dutchdoll en alles erom heen is prima in orde en ik beveel dutchdoll dan ook aan als je op het punt staat een doll te kopen, de kwaliteit van de doll zelf is goed evenals de prijs en het totaal pakket dat er als service geboden wordt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.