Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Dytah

IJmeerstraat 44
8226JS LELYSTAD
0644414528
KvK 58788255

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Dytah

Gemiddelde beoordeling

8,9

36 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 32 8,8
2019
Dytah

Jacqueline Vos beoordeelde op 2019-02-04

Ik had een mok met een afbeelding van een roodborstje besteld(via Bol.Com) ,helaas kwam ie gebroken aan. Ik had om een nieuwe gevraagd. Helaas was deze niet meer verkrijgbaar. Ik kreeg netjes m'n geld terug. Heb net haar website bekeken) in de hoop dat daar nog mokken, kopjes of mokjes met afbeeldingen van tuinvogels waren. Dat was hélaas níet het geval. Misschien idee voor de toekomst?

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Dytah:
Hartelijk dank voor deze review. We zijn nog bezig om de website uit te breiden met nieuwe artikelen en daar zijn inmiddels ook mokken met vogels bij gekomen. In de rubriek 'overige mokken' staan er inmiddels zes. Naar verwachting komen daar deze maand nog meer bij.
Dytah

Wilma beoordeelde op 2018-12-13

Er wordt van alles gedaan om je tevreden te stellen, ge-weldig. Een echte aanrader om hier iets te bestellen. Ben meer dan tevreden! Zeer vriendelijke dame aan de telefoon gehad.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Dytah:
Hartelijk dank voor deze mooie review. We kregen er rode oortjes van :D
Als onze klanten blij zijn dan zijn wij het ook.
Dytah

Hugo Dijkers beoordeelde op 2018-01-17

Bestelling snel in huis, netjes verpakt

Dytah

Elly Brunia beoordeelde op 2018-01-13

leuke artikelen, goede levering

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Dytah:
Hartelijk dank voor deze review :D, We zijn blij dat u tevreden bent.
Graag tot ziens!
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.