Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Electroindustrie.nl

Kamerlingh Onnesweg 106
1223JM HILVERSUM
0681146316
KvK 32138568

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Electroindustrie.nl

Gemiddelde beoordeling

2,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

0%

100%

2018
Electroindustrie.nl

Jan Schuurbiers beoordeelde op 2018-08-08

zondag 5 augustus 50 m coax kabel RG59BU besteld en betaald. Dinsdag getracht de heer Bootsma te bereiken via Email en telefoon. Geen antwoord ontvangen. Klachten formulier valt ook niet in te vullen. Vandaag besteld morgen in huis gaat helaas niet op!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Electroindustrie.nl:
Beste heer Schuurbiers, In onze beleving staat de webshop al 1,5 jaar op inactief, zo ook de klantenservice. Op, voor ons, onverklaarbare wijze, zo blijkt nu, is de webshop weer geactiveerd. Graag lossen wij het ontstane ongemak met u op, wilt u ons een mail zenden via jbootsma@live.nl? Wij zullen er alles aan doen om u alsnog tot tevredenheid te stemmen.

Op korte termijn draait Electroindustrie.nl weer op volle toeren!
2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.