Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Elle Voudrait

Heemskerkstraat 68B2
3038VK Rotterdam
0646717177
KvK 61458112

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Elle Voudrait

Gemiddelde beoordeling

6,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2017
Elle Voudrait

Cheralyn beoordeelde op 2017-09-26

In verband met een bruiloft een jurkje gekocht, deze helaas retour moeten zenden en een nieuwe besteld. Veel mails gestuurd naar Elle Voudrait ivm de betaling. Elle Voudrait meld de retour zending niet af bij de afterpay waardoor je aanmaningen krijgt. Bij bellen neemt elle Voudrais niet op en op mails wordt niet gereageerd. UiIteindelijk de aanmaning betaald om een bkr te voorkomen, nu nog het geld zien terug te krijgen van de retourzending. Zeer slecht van Elle Voudrais.
Wegens het niet afmelden door Elle Voudrait is de betaling reeds opgelopen tot 74 euro terwijl het jurkje incl verzendkosten 49,90 was.
Wederom gemaid maar krijg dezelfde mail als dat ik eerder kreeg.
Ik wil het verschil hiervan terug.

Elle Voudrait

Iva beoordeelde op 2014-12-07

Ik ben zeer tevreden met de service en de bestelde producten. Leuk verpakt en snel geleverd! Ik zal deze site zeker aanbevelen aan mijn vriendinnen. xxx Happy Customer :D

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.