Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Energiek met Reiki

Veldbloemenlaan 81
3448GL Woerden
0621237899
KvK 63973103

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Energiek met Reiki

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2015
Energiek met Reiki

Liane Strijder beoordeelde op 2015-10-19

Vriendelijke service, aparte artikelen voor leuke prijsjes! Snelle levering!
Het is gelijk mijn favoriete webwinkel geworden, omdat er geen "standaard spirtuele artikelen" worden aangeboden. Het meeste is net even anders en op zoek gaan naar dit soort artikelen, kost tijd dus ik verwacht nog veel meer moois/bijzonders! MAAR wat heel apart is en super leuk om cadeau te geven, zijn de persoonlijke gedichten die je kan kopen! Met een aantal gegevens, wordt er snel een bijzonder gedicht geschreven! Als je geen verjaardagscadeautje weet, scoor je met zo'n gedicht veel punten heb ik gemerkt! Ook voor een fijne ontspannende behandeling kan je er terecht; of bij haar thuis of op afstand!!! Een aantal behandelingen hebben mij goed geholpen met mijn zenuwpijnen!!
Met andere woorden: een aanrader!!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Energiek met Reiki

Marjon beoordeelde op 2015-10-19

Goede, snelle service.
Producten zijn prima!
Veel succes met de webshop.
Vr. groet,
Marjon

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.