Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Fitnessyogashop

Warande 48
3961LE Wijk bij Duurstede
06-57013341
KvK 53976290

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Fitnessyogashop

Gemiddelde beoordeling

10,0

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Fitnessyogashop

Simone beoordeelde op 2019-02-04

Erg tevreden! Ik had op woensdag een bestelling geplaatst en deze was zaterdagochtend al binnen. Tussendoor nog even gemaild met een vraag over de levertijd en werd diezelfde middag nog terug gemaild en zelfs gebeld met informatie hierover. Fijne webwinkel!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Fitnessyogashop

Tico Wanga beoordeelde op 2019-01-31

Ben onwijs goed geholpen! Het artikel die ik op ogen had was helaas uitverkocht. Hierop ontving ik dezelfde dag nog een suggestie voor een alternatief. Inmiddels al ontvangen en het is een prachtproduct. Vriendelijke super service. Wat wilt een klant nog meer?

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Fitnessyogashop

Jim beoordeelde op 2019-01-13

Heel tevreden. Ik zag een product op de website en heb daar over gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Meneer ging een en ander voor mij uitzoeken en belde dezelfde dag snel terug met de gevraagde informatie. Gelijk besteld op maandag en meneer was behulpzaam om de bezorging op zaterdag te plannen, wat ik graag wilde. Meneer heeft de bestelde producten op het afgesproken tijdstip bezorgd en geholpen dit naar twee hoog te tillen. Ben helemaal tevreden met deze perfecte service en het product! Jim

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Fitnessyogashop

Marloes beoordeelde op 2018-02-19

Snelle levering, goed telefonisch contact gehad. De retourzending werd ook naar volle tevredenheid afgehandeld!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Fitnessyogashop

Sardha beoordeelde op 2018-02-11

Ik had een LesMils stepbank besteld. Ik had als bezorgadres een werkadres opgegeven, zonder me te realiseren dat die tussen kerst en oud en nieuw beperkt geopend was. Drie keer is het pakketje aangeboden en vervolgens retour gestuurd, toen ben ik netjes gebeld, en hebben ze het pakketje na de vakantie weer verstuurd. Uitstekende service, en ik ben zeer tevreden met de bank.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Fitnessyogashop

Oksanna beoordeelde op 2018-02-10

Aantal weken geleden heb ik de smartbar besteld van Les Mills en ben er heel blij mee!!

Daarnaast was de service uitstekend…werd nog gemaild en gebeld of ik de bestelling had ontvangen

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.