Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Funnylenzen.nl

Marconistraat 2
3771AM Barneveld
0342-750559
KvK 08219999

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Funnylenzen.nl

Gemiddelde beoordeling

6,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

0%

100%

0%

2016
Funnylenzen.nl

Henk beoordeelde op 2016-10-31

Besteld op zaterdag, verzonden op dinsdag.
Hoewel een Nederlandse webshop, werd mijn bestelling verstuurd vanuit zuid Duitsland, waardoor mijn pakket op donderdag in een Nederlands depot aankwam. Via de track en trace zag ik dat er iets mis was en heb ik vrijdagochtend DPD gebeld. Het huisnummer ontbrak, terwijl deze wel degelijk in de bevestiging staat. Uiteindelijk is het pakket op maandag bezorgd.

Slordig dat iets simpels als een correct adreslabel maken al fout gaat.

Update: net een snel en net antwoord op deze beoordeling ontvangen. Dus ook even een beoordeling voor de klantenservice erbij.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Funnylenzen.nl:
Beste Henk,

Wat vervelend dat het huisnummer ontbrak op de DPD label! Helaas is dit vanuit ons extern magazijn niet helemaal goed gegaan tijdens de enorme halloween drukte. Onze excuses voor het ongemak, maar goed om te weten dat je bestelling alsnog is aangekomen!
We ondernemen actie om dit in de toekomst niet weer te laten gebeuren.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Funnylenzen.nl
2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.