Gewoon Sfeervol

Gewoon Sfeervol

Gewoon Sfeervol is een unieke online meubelwinkel waar je niet alleen kunt kiezen uit prachtige en unieke meubels maar waar je een groot deel van de houten meubels zelf kunt samenstellen. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij jouw meubels op maat. Gewoon Sfeervol is namelijk de online webshop van Interieur & Timmerwerken Schomaker. Naast prachtige (industriƫle) tafels leveren wij ook tv meubels, tuinmeubelen en bijpassende accessoires voor je interieur. Wil je je meubel onderhouden of zelf afwerken? Wij leveren de best passende beitsen / lakken / verven en oliƫn.

De zekerheden van https://gewoonsfeervol.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.