Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Graveertotaal.nl

W. van Zijlstraat 30
2957 BH Nieuw-Lekkerland
0621701105
KvK 24442087 (oude aanvraag op kvk nummer wissen)

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Graveertotaal.nl

Gemiddelde beoordeling

8,4

1498 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
KiyOh 1493 8,4
Trustpilot 3 7,9
2019
Graveertotaal.nl

Tish beoordeelde op 2019-06-02

Ik had een mooie sleutelhanger voor een speciale gelegenheid besteld. Helaas was die naar een kleine maand al stuk. Na een kort mailtje werd er meteen aangeboden om een nieuwe toe te sturen. De nieuwe sleutelhanger kwam na een dag binnen!!
Super goede service en weer een blije vriendin.
😊

Graveertotaal.nl

G de Vicq de Cumptich beoordeelde op 2018-05-01

Na een mail dat de bestelling niet bezorgd was kreeg ik bericht dat de zending mij opnieuw zou worden toegezonden. Dit gebeurd ook direct. De brievenopeners zien er mooi gegraveerd uit. Een dikke pluim voor dit bedrijf. Heel netjes en snel opgelost zonder enig probleem. Bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.