Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Gymspullen.nu

Andreas Schelfhoutstraat 63-3
1058HT Amsterdam
0207894432
KvK 56915314

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Gymspullen.nu

Gemiddelde beoordeling

7,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2016
Gymspullen.nu

S. Voogt beoordeelde op 2016-09-27

Bestelling voor gymkleding en gymschoenen geplaatst in juni en deze pas in augustus ontvangen. Ik moest zelf vragen waar de bestelling bleef. De bestelde schoenen bleken niet leverbaar te zijn, maar dat wordt dus niet gecommuniceerd. Toen de bestelling uiteindelijk bezorgd werd bleken er verkeerde schoenen geleverd te zijn. Ik mocht de schoenen retour sturen, met de mailwisseling die daarover ging en dat heb ik gedaan. Bijna een maand later nog steeds géén vervangende exemplaren ontvangen. Maar wéér een mailtje aan de firma verzonden. Volgens de webwinkel was mijn retourzending nooit aangekomen. Moest ik gaan bewijzen met track & trace en wonder boven wonder bleek hij toen tóch wel aangekomen te zijn. Het is nu inmiddels eind september, 3 maanden na mijn bestelling en nog steeds is mijn bestelling niet compleet. U zult begrijpen dat ik inmiddels geen interesse meer heb in de bestelde gymschoenen. Ik raad iedereen af om hier te bestellen.
Het enige pluspuntje dat ik kan bedenken, en waarom deze firma dus een onvoldoende krijgt i.p.v. een slecht is dat er wél netjes op mijn mailtjes gereageerd werd. Ik heb uiteindelijk ook mijn betaling terug gekregen, en dat is fijn.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Gymspullen.nu

Marcel Landeweerd beoordeelde op 2015-11-26

Snelle communicatie en goed klantcontact.

2015

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.