Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Hairkeeper

Pater Sangersstraat 15
6107CV Stevensweert
+31475552365
KvK 56344473

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Hairkeeper

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2018
Hairkeeper

mw. S. de Bont beoordeelde op 2018-10-24

Snelle reactie op mijn mail en ook de levering was snel. Prima.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Hairkeeper

C. Kretser-Voets beoordeelde op 2018-10-03

Tevreden. Pakket werd volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Hairkeeper

saida beoordeelde op 2018-10-02

Mijn bestelling die ik op tijd heb ontvangen is erg goed
Maar helaas heeft het product niet wanneer te maken of wanneer de geldigheid voortgaat en dit is niet goed, ik weet of het is verlopen
  Dit is het hele product zonder de geldigheid van de vitamine en shampoo
Het product is niet goed afgesloten
Dit is mijn eerste mening

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Hairkeeper:
Ik heb direct per mail geantwoord dat er een etiketje op de potjes vitamine zit met daarop de houdsbaarheiddatum (maand/jaar). Op de flacon shampoo zit ook de vermelding (teken houdbaarheid 12M) dat deze na opening 12 minimaal 12 maanden houdbaar is. Dit zijn de verplichte vermeldingen. Het is erg jammer dat nu een negatieve beoordeling gegeven wordt terwijl het product voldoet aan de voorschriften en wel degelijk voorzien is van houdsbaarheidvermeldingen.
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.