Halstraler.nl

Halstraler.nl

Halstraler.nl is gespecialiseerd in LED high bay verlichting. High Bay verlichting wordt gebruikt om grote oppervlaktes egaal en efficient uit te lichten. Onze producten zijn opgebouwd uit hoge kwaliteit onderdelen en hebben 5 jaar garantie. Wij leveren vanuit eigen voorraad.
Naast online verkoop zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor vragen of advies. Wij nemen samen met de klant de huidige en gewenste situatie door en geven u vrijblijvend een passend advies. Door onze jarenlange praktijk ervaring kunnen wij u in alle onderdelen adviseren, van lichtplan tot en met de elektrische installatie.

De zekerheden van http://www.halstraler.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.