Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Het Luxe Buitenleven

Dorpsstraat 8a
4271 AC Dussen
06-40600549
KvK 62332732

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Het Luxe Buitenleven

Gemiddelde beoordeling

10,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Google Plus/Places - 9,6
2017
Het Luxe Buitenleven

Sjoerd de Vries beoordeelde op 2017-07-04

Zeer mooi Kamado Joe Classic 2017 model gekocht. Had al eerder goede service ervaring met Erik's winkel. Hij heeft goede kwaliteitsproducten zoals kamado Joe, BGE, Bastard en maakt bbq meubels op maat. De zaak is best luxueus, maar ik kreeg een goede aanbieding met een accessoire erbij, wat me over de streep trok.

Ben erg tevreden over service (levering thuis, opbouwen en instructie!) en bij vragen kan je hem ook SMS'en. Ben zeer tevreden!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Het Luxe Buitenleven

Menno beoordeelde op 2017-06-01

Eenvoudig Kamado modellen en merken vergelijken in de winkel. Erik geeft advies vanuit zijn ervaring. Uiteindelijk voor de Kamado Joe Classic 2017 gegaan. Door de populariteit wat vertraging maar inmiddels is de BBQ in volle tevredenheid in gebruik! (Erik heeft zelfs geholpen de tafel + kamado de trap op te tillen en een kleine demo gegeven). Aanrader!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.