Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Het Meubelcentrum

Emdenweg 1
9723TA Groningen
0611105385
KvK 64701573

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Het Meubelcentrum

Gemiddelde beoordeling

8,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

83%

0%

17%

2018
Het Meubelcentrum

Martin beoordeelde op 2018-09-06

Hetmeubelcentrum.nl spamt mij op diverse mailadressen.
Nog nooit van ze gehoord, dus ga ik een melding aan spamklacht.nl als ze niet kunnen verklarenwaarom ze spammen.
Heb ze gebeld, maar ze willen met niet doorverbinden met directeur / eigenaar.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Het Meubelcentrum:
Beste Martin,

Dank je wel voor je feedback. Positieve berichten zijn natuurlijk altijd leuker maar van negatieve berichten kunnen we natuurlijk meer leren. Zoals eerder ook per email is aangegeven zijn alle email adressen met @[uwdomein].nl verwijdert.

Ook heeft onze directeur gister proberen telefonisch contact op te nemen echter is dit niet gelukt. Daarnaast hebben we in een email ter compensatie en ter excuses u een persoonlijke waardebon gestuurd ter waarde van 50 euro.

We hopen dat we je op deze manier kunnen laten zien dat we ook een fijne winkelervaring kunnen bieden in plaats van de negatiever ervaring die je met ons hebt gehad. Op die manier laten we je graag ervaren dat we meer waard zijn 1 ster die je hier hebt achter gelaten. :)

Het Meubelcentrum

Jolanda Reurekas beoordeelde op 2017-11-30

Super blij met onze nieuwe op maat gemaakte familie eethoek. Er werd goed met ons meegedacht in wat we graag wouden. Snelle levering en de jongens die het kwamen brengen deden keurig hun werk. Ook al het afval werd keurig meegenomen. Hier komen we zeker vaker!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Het Meubelcentrum

Familie van kroos beoordeelde op 2017-11-28

We hebben een tafeltje gekocht bij meubelcentrum maar bij transport was deze beschadigd. Wij bellen en geen probleem, tafeltje vervangen zonder gedoe.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Het Meubelcentrum

M.Jonkink beoordeelde op 2017-10-02

Net een bureau en ladekastje besteld, de maat stond er niet tussen dus toen heb ik de klantenservice een berichtje gestuurd. Was allemaal geen probleem, het is aangepast en we zijn er heel blij mee!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Het Meubelcentrum

Familie Sminke beoordeelde op 2017-09-26

We zijn heel tevreden! Na het bestellen was de communicatie erg fijn en onze zoon geniet nu van zijn nieuw bureau, kast en bed wat speciaal voor hem ontworpen is!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Het Meubelcentrum

Stephan Jorritsma beoordeelde op 2017-09-26

We zijn uitstekend geholpen! De klantenservice heeft voor ons een 3D tekening gemaakt van de tafel die we graag wilde hebben. We zijn er heel blij mee.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.