Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

Intercomdiscounter.nl

Heveringseweg 37
3233SB Oostvoorne
0181851596
KvK 24472036

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Intercomdiscounter.nl

Gemiddelde beoordeling

8,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
Intercomdiscounter.nl

E. van Hout beoordeelde op 2017-09-03

Intercomdiscounter levert deur intercoms van de merken Futuro en Guardian en elektrische deur/poortopeners. Het zijn mooie en degelijke producten. Bijvoorbeeld de Guardian buitenunit GA-SB-100 is van dik aluminium en de kabel is ingegoten zodat er geen stof/vocht in kan komen.

Het bedrijf is 7x24 uur telefonisch en via mail bereikbaar. De vragen via mail worden snel beantwoord. De telefonische helpdesk is echter niet deskundig wat betreft de intercoms en sturen de vragen door naar de specialisten.

Op de website staat duidelijk uitgelegd hoe de onderdelen aangesloten moeten worden en hoe alles ingesteld moet worden. Dit is ook nodig want de gebruiksaanwijzingen die bij de onderdelen geleverd worden zijn erg summier.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.