Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nl is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare portal waar consumenten onafhankelijk producten van providers kunnen vergelijken met behulp van postcodegegevens en persoonlijke wensen ten aanzien van internetabonnementen. De vergelijkingssite geeft een duidelijk inzicht in de snelheden en prijzen van internet, bellen en televisie pakketten. Bezoekers kunnen daarnaast de snelheid meten van hun internetverbinding en meer informatie lezen over providers. Op het blog staan tips en nieuws over alles wat gerelateerd is aan internet.

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.