Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Janjp.nl

Rademakerstraat 17
7881JX Emmer Compascuum
0591-352870
KvK 60500638

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Janjp.nl

Gemiddelde beoordeling

7,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2018
Janjp.nl

Karin beoordeelde op 2018-03-26

Zeer ontevreden. Ik kreeg op vrijdag telefoon dat het hout maandag geleverd zou worden. Ik was deze hele week niet thuis en het hout zou dan zo voor het meenemen op mijn oprit liggen gedurende de week en ik wilde daarom een andere bezorgdag. Hier werd erg moeilijk over gedaan. Uiteindelijk een paar andere mogelijke bezorgdagen besproken. Afgesproken dat ik zou horen wanneer het bezorgd zou worden. Na enkele minuten opnieuw telefoon van een andere medewerker. Was toch wel erg lastig wanneer het maandag niet kon of het niet in de tuin I.p.v op de oprit neergelegd kon worden. Ik heb aangegeven dat dat kon en dat het naar mijn achtertuin 20 meter lopen was. Dit was geen probleem dus de afspraak toch voor maandag gemaakt met de toezegging dat het hout in mijn tuin gelegd zou worden. Op maandag werd het hout echter gewoon op mijn oprit neergelegd . Ik heb derden moeten inschakelen om het van mijn oprit te halen want daar kan het niet een week blijven liggen. Daarnaast is het hout van slechte kwaliteit. Veel vlekken en verkleuringen ( heb foto's toegestuurd gekregen) Het ziet er niet uit

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Janjp.nl

Marissa beoordeelde op 2018-01-11

Vragen werden snel beantwoord en de levering verliep soepel. Erg tevreden met mijn nieuwe fietberging.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Janjp.nl

Gijs beoordeelde op 2018-01-11

Bestelling vlot en soepel verlopen. Alles compleet en tevens goed geholpen via de chat! Groeten van een tevreden klant

Janjp.nl

Hendrik beoordeelde op 2018-01-11

Goed geholpen aan de telefoon, vervolgens gemakkelijk besteld op de site. Dakpanplaten zijn perfect en staan mooi. Zou zeker weer bestellen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Janjp.nl

maarten beoordeelde op 2018-01-10

Op tijd geleverd door aardige mensen, niets op aan te merken.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Janjp.nl

Ontevrede klant. beoordeelde op 2017-11-25

Zeer slechte ervaring, niet alles geleverd wat wel betaald was, maten klopte niet en ik moest een timerbedrijf inschakelen om het goed te krijgen, als je dat meldt bij Janjp willen ze daar niks van weten en kunnen ze hou in een keer niet meer !!
Het heeft ons extra geld gekost om het in orde te krijgen en moest hout bijkopen dat niet geleverd was.
GOEDKOOP werd duurkoop !!

2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.