Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Jeans Alert

Middenweg 221
1701GB Heerhugowaard
0725745222
KvK 37038772

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Jeans Alert

Gemiddelde beoordeling

9,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2015
Jeans Alert

Peters beoordeelde op 2015-04-28

Ik ben al enige tijd een tevreden klant van JeansAlert. Helaas ging het mis toen mijn bestelling niet was aangekomen in mijn postbus. Het is inmiddels duidelijk dat PostNL het pakket is kwijtgeraakt. Desondanks is volgens het Burgerlijk Wetboek de verkoper er altijd verantwoordelijk voor dat het pakket daadwerkelijk bij de koper aankomt. Het heeft wat tijd gekost, maar uiteindelijk stelde JeansAlert voor om het pakket opnieuw te sturen, deze keer via DHL naar mijn huisadres. Dit pakket is aangekomen, en zo is alles nu keurig opgelost. De les voor beide partijen is dat niet-aangetekend verzenden via PostNL een risico is, en van PostNL hoef je niet te verwachten dat ze veel moeite doen om de oorzaak van het verlies te achterhalen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Jeans Alert

Le N beoordeelde op 2015-02-18

Keurig te woord gestaan aan de telefoon
En bij advies andere kleur spijkerbroeken
uitgekozen.
De maat daarvan stond er niet bij, binnen
vijf minuten werd dat geregeld.
Broeken passen prima!
Groetjes L

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2015

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.