Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

KnufKnuffels.nl

Slakkenveen 125
3205GB Spijkenisse
0848833321
KvK 67175481

Geverifieerd door WebwinkelKeur

KnufKnuffels.nl

Gemiddelde beoordeling

9,1

828 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

0%

20%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 823 9,1

Geen lid

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur (meer) is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.
2018
KnufKnuffels.nl

MK beoordeelde op 2018-03-12

Great! Delivered next day and the wubbanub pacifier is a life-saver!

Verzendtijd
Klantenservice
Bestelproces
Assortiment
KnufKnuffels.nl

Sanne Werkhoven beoordeelde op 2018-03-03

Heel tevreden al meerdere
malen wat besteldšŸ‘

KnufKnuffels.nl

Sarah en Bram beoordeelde op 2018-01-24

Wij hadden een fietshelm besteld die 3 dagen te laat werd geleverd en die we bijgevolg niet meer moesten hebben. We hebben de vraag gesteld dat we deze konden retourneren zonder dat we terug de transportkosten moesten betalen. Hier hebben we geen antwoord op ontvangen. Dan hebben we het retourneerformulier ingevuld binnen de 2 weken na ontvangst en dan hadden we nog eens 2 weken om de helm op te sturen. Maar opeens moesten ze hem niet meer hebben, we mochten hem al niet meer opsturen! Alhoewel we alle regeltjes, die ze zelf hebben opgesteld, hebben gevolgd. Ze kunnen van mijn part die helm steken waar de zon niet schijnt! Ik koop nooit nog iets in deze k...twinkel!

Verzendtijd
Klantenservice
Bestelproces
Assortiment

Reactie van KnufKnuffels.nl:
Goedendag Sarah

U besteld 21 december via Bol.com, 22 december verzonden met Bpost, helaas door de drukte is pakket pas na kerst binnen gekomen op 26 december bij U i.p.v. 23 december. Is helaas niet iets waar wij wat aan kunnen doen, wij zijn net zo afhankelijk van de postbedrijven als U. Daarna meld U pas op 5 januari het product retour waarin U aangeeft zelf te retourneren, 14 dagen na geen overtuigend bewijs te hebben geretourneerd is de retourtermijn voorbij en is de koop echt een feit. U eist dat wij het pakket alsnog retour nemen, u heeft echter het pakket niet opgestuurd, of overtuigend bewijs dat het pakket is opgestuurd. Daarom is het niet meer mogelijk om te retourneren. Aangezien u dan buiten de 14 dagen retourtermijn pas zou retourneren. Helaas doen wij daar niet aan. Jammer van de 1 helaas, we kunnen niet iedereen tevreden houden gelukkig hebben we wel vele duizenden andere klanten welke wel tevreden zijn met hun aankoop bij ons. Daarom hebben we als gemiddelde niet voor niets een wel verdiende 9 als cijfer.
KnufKnuffels.nl

Andre beoordeelde op 2018-01-16

Snel en goed geleverd

Verzendtijd
Klantenservice
Bestelproces
Assortiment
KnufKnuffels.nl

L beoordeelde op 2018-01-16

Goed aanbod en snelle levering

2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.