Kleine Lucas

Mooie kleertjes voor jouw prematuur geboren baby zijn soms moeilijk te vinden. Wij leveren al kleding vanaf maatje 34 (ca. 26 wkn zwangerschap) Ook mooie couveusedoeken met of zonder naam zijn fijn om te geven en te krijgen. Ze fleuren de couveuse op als je baby nog geen kleertjes aan mag. Maak je cadeau persoonlijk door een naam op een mutsje of doek te laten borduren.

De zekerheden van http://www.kleinelucas.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.