Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

LAB02.nl

Tuinlaan 187
7623PE Borne
0645853627
KvK 66965055

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
LAB02.nl

Gemiddelde beoordeling

8,4

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

0%

20%

2019
LAB02.nl

Barbara beoordeelde op 2019-04-29

super service! artikelen waren netjes ingepakt.
Ook de communicatie en verzending waren zeer vlot.
Een aanrader!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LAB02.nl

Sophie postma beoordeelde op 2019-03-02

Lab02 is precies wat ik altijd al heb gezocht. Mooie spullen van goede kwaliteit die helemaal mijn stijl zijn bij elkaar! De winkel in Apeldoorn was super ruim en prachtig ingericht. Ook nog even gebabbeld met de enthousiaste onderneemster Femke en de gezellige medewerkeers. Zeer aan te raden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LAB02.nl

Jelle Pera beoordeelde op 2019-01-19

Super snelle service en hele toffe winkel. Gezellig personeel die eraan alles doen om het beste voor je inrichting te creëren.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LAB02.nl

Albert Oving beoordeelde op 2018-12-25

Code van kerstpakket werkt niet!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LAB02.nl

Annemiek beoordeelde op 2018-04-25

Lab02 maakt voor mij HET grote verschil in excellente, persoonlijke service en prettige communicatie! Femke van Lab02 deed er alles aan om te zorgen dat wij tevreden waren met onze prachtige spiegel (Donna5). Ze maakte haar doel om ons een hoogwaardig product te leveren meer dan waar! Toen er door pech tot twee keer toe iets fout ging zonder dat zij daar iets aan kon doen, kwam ze met een passende oplossing en een leuke verrassing met lieve kaart! Naast een excellente service, vriendelijke en heldere communicatie zorgt Lab02 ook voor een snelle levering. Graag tot een volgende aankoop!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.