Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

LED24/7

Ambachtsweg 5F
5530 AG BLADEL
0497-700214
KvK 53227239

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
LED24/7

Gemiddelde beoordeling

8,6

99 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 67 8,6
Facebook 28 8,6
2017
LED24/7

jos damen beoordeelde op 2017-08-16

al jaren mtb power led64400 lumen zo goed bevalen dat we voor op het werk er nog een besteld hebben en zeer goed en snel geholpen . en klopt echt vandaag besteld morgen binnen . zeer tevreden

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LED24/7

Toine van Gerwen beoordeelde op 2017-04-04

een jaar of 2 geleden een lamp gekocht voor de MTB; zeer tevreden over. Onlangs echter, deden 2 kleine lampjes het niet meer. Ondanks dat ik wist dat de garantie maar 1 jaar was, heb ik toch contact gezocht met LED24/7. Garantie was inderdaad maar 1 jaar, maar de service was blijkbaar oneindig. Lamp namelijk ter reparatie aangeboden en hij werd supersnel en zonder kosten gerepareerd.

LED24/7: dikke pluim

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LED24/7

Erwin beoordeelde op 2017-03-20

Van mijn lampje van een jaar of 3 oud was dat halve maantje wat aan de lamp vast zit gebroken. Hierdoor kon ik de lamp niet meer bevestigen aan mijn stuur. Ik heb gebeld en ze sturen kosteloos een nieuw houdertje op

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
LED24/7

Pieter beoordeelde op 2016-04-24

Zeer goede service. De lamp bleek regelmatig uit te vallen als gevolg van een slecht contact. De lamp werd vervangen maar het probleem bleek nog niet in opgelost te zijn. De kabel van de batterij bleek ook ook een slecht contact te vertonen. Er werd gevraagd de batterij te retourneren terwijl er onmiddellijk een nieuwe batterij opgestuurd werd. Het probleem was dus snel en correct opgelost.

2016

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.