Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

LOFT Meubels

Bennebroekerweg 645
2133AA Hoofddorp
Dit is geen bezoekadres
0850606308
KvK 66101891

Geverifieerd door WebwinkelKeur

LOFT Meubels

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2019
LOFT Meubels

S beoordeelde op 2019-03-14

Ik heb bij dit bedrijf besteld omdat toen ik bestelde de levertijd 2 weken was, maar dat werden er vier en toen 8 maar Ik wacht nu al meer dan 10 weken op mijn tafelbladen en ze zijn er nog niet reageren 1 keer in de week als je mazzel heb op je bericht

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Bestelproces

Reactie van LOFT Meubels:
Beste Sylvia,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review te schrijven, echter zouden wij hier toch graag nog even op willen reageren.
De levertijd is helaas nooit 2 weken geweest, op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst was dit 4-6 weken. Wij betreuren het uiteraard dat de levertijd is overschreden en om deze reden hebben wij met u een passende tegemoetkoming afgesproken. Het klopt dat wij, vanwege de drukte, soms minder snel telefonisch bereikbaar zijn, echter streven wij ernaar dat wij klanten altijd binnen 1 dag alsnog te woord staan. Wij herkennen ons dan ook niet in de door u genoemde afwezigheid van 1 week.
Desalniettemin hopen wij dat u alsnog tevreden bent met uw aankoop en de aangeboden tegemoetkoming.

Met vriendelijke groet,

Team LOFT Meubels
LOFT Meubels

Michael Vanwolleghem beoordeelde op 2018-11-29

De service is fantastisch. Er wordt enorm snel gereageerd op mails. Zelfs in het weekend ! Er wordt op deskundige wijze meegedacht over het ontwerp en de afwerking. Het geleverde materiaal is van degelijke kwaliteit en de prijzen zijn goed. Kortom: dit betaal je met plezier.
Dus: een echte aanrader

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Bestelproces
LOFT Meubels

Henk beoordeelde op 2018-11-28

Ik heb een tafelblad en onderstel besteld. Zeer tevreden mee, de tafel ziet er goed uit. Ook de verwachte levertijd van 20 dagen kwam overeen. Al met al zeer positief.

Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Bestelproces
2018

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.