Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

LekkeRR.nl

Zuidstraat 92
1781BV Den Helder
0223-680199
KvK 36041136

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
LekkeRR.nl

Gemiddelde beoordeling

7,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

50%

0%

50%

2019
LekkeRR.nl

Pieter-Jan Vullings beoordeelde op 2019-08-20

Snel geleverd


Reactie van LekkeRR.nl:
Dank je wel voor deze beoordeling. Stellen we zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten

Loet Peereboom
BodyTalk | LEKKERR.nl
LekkeRR.nl

Bart Asard beoordeelde op 2019-07-25

Ik had twee artikelen besteld, kreeg er maar één. Toen ik hier achteraan ging kreeg ik een nare opmerking. Ervaring gedeeld, dit is geen goede webshop.


Reactie van LekkeRR.nl:
Beste Bart Asard,

Inderdaad klopte het dat u twee artikelen had besteld en maar één had ontvangen. Wij hebben meteen het boetekleed aangetrokken, zie mail van 20 juli

( Beste Bart Asard,

U heeft helemaal gelijk. Ik heb het na gevraagd en we zijn zo stom geweest om maar één artikel in te pakken. Stom, dit is helemaal onze fout. Ik kan het op twee manieren oplossen. We sturen alsnog een extra artikel op, met uiteraard een klein cadeautje erbij of ik stort € 20,99 terug op uw rekening.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groeten
Loet Peereboom
Body Talk | LEKKERR) Dit was de mail.


U antwoord :


(Dan liever geld terug. Onacceptabel wel dat ik dan zoveel verzendkosten moet betalen per artikel maar goed. Het artikel voldoet toch al niet aan de norm.)


U voegt er niet aan toe aan wat voor norm het artikel niet voldoet, wat we wel graag willen weten. Als ik dan antwoord, dat ik denk het niet voldoet aan de "Asard" norm wil alleen maar zeggen dat u voor ons de lat heel hoog legt en dat wij het niet meer goed kunnen doen en vervolgens hebben wij het geld meteen terug gestort.

Wij zitten al 20 jaar in dit vak en proberen het iedereen naar het zin te maken. Als u ons de kans had gegeven om het ene artikel alsnog op te sturen, was er waarschijnlijk niets aan de hand geweest.

Ik betreur het dat u onze opmerking van de "Asard" norm als kwetsend heeft ervaren. dat was zeker niet de bedoeling. We hebben voor het ene artikel tekort al onze excuses aangeboden en helaas kunnen we dat niet meer goed maken.


Met vriendelijke groeten

Loet Peereboom

BodyTalk | LEKKERR.nl
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.