Fijne winkel, wel duurder als anderen, maar dat wordt goed gemaakt door snelle discrete levering, had wat vragen, en kon gewoon deze gewoon via de telefoon stellen, werd prettig te woord gestaan en ben tevreden
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2016 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Jade
- Yolanda
Snelle levering en UITSTEKENDE service! Na het toesturen bleek er een defect te zijn aan het apparaat. Na telefonisch contact direct een nieuw apparaat toegestuurd gekregen. Geen extra verzendkosten doorberekend. Prettige ervaring met deze webwinkel. Ga daar zeker vaker bestellen.
Hoe zou je Lelo Nederland beoordelen?
- annemarieke
Nadat ik op een bekende beurs een lelo had gekocht, kwam ik er thuis achter dat deze kapot was. De beurs verkoper kon ik niet vinden dus niet blij. Nadat contact was opgenomen met lelo nederland zijn deze op zoek gegaan en hebben uiteindelijk adres, telefoon en email van de verkoper kunnen achterhalen. Hierdoor heb ik toch een nieuwe kunnen krij Als dit de service is wat moet er dan nog verbeterd worden
- Ester
Mensen achter de webwinkel ook telefonisch bereikbaar en hebben kennis van zaken. De hierna gedane aankoop verliep zeer snel. Helaas zelf niet opgemerkt maar er waren dubbele verzendkosten gerekend. Hier kwam ik achter door een email waarin dit keurig werd gemeld. Het teveel gerekende stond de volgende dag netjes op mijn rekening. Ben tevreden
- Anette
Omdat ik twijfelde tussen 2 modellen toch maar besloten om op een avond het vermelde telefoonnummer te bellen. Hier werd ik zeer proffesioneel te woord gestaan en geadviseerd. Besloten om via de website te kopen. keurige snelle levering. Heel goed advies geen