Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Designlamp.nl

koedijkerstraat 10
1823CR Alkmaar
+31725112324
KvK 37099881

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Designlamp.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

2017
Designlamp.nl

Jan Rapmund beoordeelde op 2017-07-03

Heb 4 plafond led lampen gekocht. Ik werd met extra vragen goed geholpen en de spullen werden keurig volgens schema geleverd. De lampen staan mooi. Later bleek dat we er een teveel hadden gekocht (in een net gebouwde woning is het soms lastig alles te overzien).
Ik kon de lamp, zelfs maanden na dato, nog retourneren. Klasse.

Designlamp.nl

J. van Rhijn beoordeelde op 2016-11-14

Super service. Onderdelen voor Foscarini lamp stonden niet op website maar na telefonisch verzoek direct bested en verzonden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Designlamp.nl

Michael beoordeelde op 2016-05-24

Perfecte klantenservice. Wanneer ik belde voor vragen werd er gelijk opgenomen en werd er de tijd voor mij genomen. Heb mijn bestelling binnen en alles werkt perfect. Zeker een aanrader!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Designlamp.nl

Charlotte beoordeelde op 2015-03-19

Vriendelijk geholpen aan de telefoon

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Mystery shopper beoordeelde op 2015-03-04

We hebben de webwinkel Light4You onlangs verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden we ons voor als een geïnteresseerde in de B Lighted CubiQ Wandlamp. We vroegen aan de webwinkel of hier ook verschillende kleuren lampen in zouden kunnen. Daarnaast vroegen we of deze lampen ook door de webwinkel werden verkocht. We kregen al spoedig een reactie terug van de webwinkel. Hierin werd aangegeven dat er in de B Lighted Cubiq wandlamp G9 halogeen lampjes danwel G9 LED lichtbronnen gingen. Deze genoemde lampen waren helaas nog niet beschikbaar in verschillende kleuren maar wel in warm wit. De webwinkel durfde daarnaast ook niet te zeggen of er verschillende kleuren voor ontwikkeld zou worden maar dat ze hier voor nu nee op zouden zeggen. Er werd door de webwinkel geadviseerd om thuis toch voor een halogeenlichtbron te kiezen. Wanneer het lang en veel brand zou er ook gekozen kunnen worden voor LED lichtbronnen. We kregen vervolgens de bronnen op de website voor de goede LED lichtbronnen. Vanwege de spoedige en inhoudelijke reactie zijn we zeer tevreden over de klantenservice van de webwinkel. We beoordelen de webwinkel light4you dan ook met de voltallige vijf sterren.

Designlamp.nl

David beoordeelde op 2014-12-01

Snel bezorgd, overzichtelijke site.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.