Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Lightexpert.nl

De Huufkes 39
5674TL Nuenen
085 047 12 18
KvK 58893504

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Lightexpert.nl

Gemiddelde beoordeling

7,3

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

2018
Lightexpert.nl

Roger beoordeelde op 2018-04-06

Voor 17:00 Besteld = Morgen in Huis????????????
op 2/04 besteld , op 10/04 geen teken van leven, bestelling nu mogelijk vanaf 11 04 ???. Twee vragen op ;'ickets'' worden niet beantwoord. De ganse week staat er ""wacht op verzending"; (Mijn Led installaties algauw elders besteld en reeds in een dag ontvangen en nu reeds geplaatst, durfde het risico niet meer nemen.)
LIGHT03467 02-04-2018 ROGER RIVIERE €42,90 Wacht op verzending .e-mails worden niet beantwoord. Niemand geeft teken van leven.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Lightexpert.nl

Martijn beoordeelde op 2017-12-30

Behoorlijk tevreden, prijzen zijn de goedkoopste die ik heb kunnen vinden en producten bevallen prima. Alles was goed verpakt waardoor breuk me onwaarschijnlijk lijkt.
Levering binnen een dag hebben ze bij beide bestellingen die ik gedaan heb echter niet kunnen halen. Ze geven op de site aan of een product voorradig is, maar niet hoeveel stuks. Als je dan bijvoorbeeld 10 lampen bestelt terwijl er maar 4 op voorraad zijn dan duurt het 3 dagen voordat je je spullen hebt ipv 1. Het jammere is dat je hier niet van op de hoogte wordt gebracht, waardoor je geen idee hebt waarom je pakketje maar niet komt.

Lightexpert.nl

Brenda beoordeelde op 2017-05-01

Heel tevreden. Nadat er geconstateerd was dat er 3 van de 21 lampen niet dezelfde kleur hadden, werd er direct 3 nieuwe (met de goede kleur) opgestuurd. E-mails werden direct beantwoord en er werd excuses gemaakt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.