Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Limereclame

Bosbouwweg 8
3813 TA Amersfoort
033-3030002
KvK 32114233

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Limereclame

Gemiddelde beoordeling

8,8

16 beoordelingen

Beoordeling van klanten

94%

0%

6%

2019
Limereclame

Mark beoordeelde op 2019-04-15

Prima

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons!
Limereclame

Anil Mintjens beoordeelde op 2019-04-11

super service


Reactie van Limereclame:
Bedankt voor het delen van uw ervaring! wordt zeer gewaardeerd.
Limereclame

Geert Rozeboom beoordeelde op 2019-04-08

Na bestelling via web, gebeld door de klantenservice met een goed advies. Daarna is de bestelling door limereclame aangepast.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Fijn om te horen! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Limereclame

R. Kools beoordeelde op 2019-04-03

Uitstekend is de kwalificatie die ik MOET GEVEN aan Limereclame, waarom?? De dame die mij heeft geholpen dacht na en gaf mij uitstekend en adequaat hulp. Ik kwam tot een juiste keuze. Nadat ik daarna via Internet mijn bestelling deed werd ik ineens gebeld door Limerecclame, met de mededeling/vraag of mijn bestelling in orde was. Ik gaf te kennen, dat door het advies van Limereclame ik deze keuze gemaakt had. Maar mij werd toen uitgelegd, wat ik kreeg en dat het niet was zoals Limereclame het uitgelegd had. Deze mensen van Limereclame bleken mensen, die heel goed nadachten en niet op geldelijk gewin uit zijn. De bestelling hebben we in een veel goedkopere versie veranderd, maar WEL EEN VERSIE WAAR IK WAT AAN HAD,
Roy Kools, Befeko Techniek bv

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Beste heer Kools, wat super fijn en mooi verwoord! Dat wordt zeer gewaardeerd dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons en onze bezoekers op onze website te delen!! Super!
Limereclame

R. Timmers beoordeelde op 2019-03-22

Goede en betaalbare kwaliteit. Levering op tijd, geen klachten!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Top op te horen! Bedankt voor de genomen moeite om uw ervaring te delen!
Limereclame

Angeline Smink beoordeelde op 2019-03-18

goede en snelle levering.


Reactie van Limereclame:
Bedankt voor de ervaring, en positieve feedback! Wordt zeer gewaardeerd.
Limereclame

Peter Bosch beoordeelde op 2019-02-27

Topper

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Top uw reactie! fijn om te horen.
Limereclame

Fatin Overbeek beoordeelde op 2019-02-13

Top levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Limereclame

Keesjan van Beek beoordeelde op 2019-02-05

Gewoon goed, telefonisch goed bereikbaar voor vragen en snelle levering

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Super bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Limereclame

Boudewijn de Vries beoordeelde op 2019-01-27

Uitstekende ervaring met Lime Reclame, zeer accuraat en klantvriendelijk. Het bestaat nog !


Reactie van Limereclame:
Wat fijn om te horen uw ervaring met ons! Bedankt voor het delen, dat wordt zeer gewaardeerd.
Limereclame

Bezoeker beoordeelde op 2019-01-15

Top service!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Graag gedaan! Bedankt voor de reactie, wordt zeer gewaardeerd.
Limereclame

Willem de Zeeuw beoordeelde op 2019-01-15

Limereclame biedt uitstekende en vriendelijke service en reageren supersnel op vragen via de email. Ik zou het iedereen aanraden om te kopen bij Limereclame.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Dat waarderen wij zeer.
Limereclame

Anoniem beoordeelde op 2019-01-14

tegenstrijdige berichtgeving: je bestelt, krijgt een bevestiging van bestelling, nadien dat het verstuurd werd en plots enkele dagen later opnieuw een bericht dat het diezelfde dag zal geleverd worden en... er wordt helemaal niets geleverd.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Limereclame:
Beste, dat is spijtig om te horen. Wij hebben de verwachte aflevering door gemaild, door onvoorziene omstandigheden kan dat bij het transportbedrijf afwijkend zijn. Overigens zat hier ook het weekend tussen. De aflevering was in België en kan een dag vertraging oplopen.Volgens de track and trace is het pakket intussen wel afgeleverd.
Limereclame

Marion beoordeelde op 2018-07-18

Mooie producten, snelle levering en goede service

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Limereclame

SWP Onderhoud beoordeelde op 2018-07-12

Goede kwaliteit vriendelijk en een snelle service 👍🏼 Top!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Limereclame

Tanja beoordeelde op 2018-07-04

Super vriendelijk en snelle levering


Reactie van Limereclame:
Graag gedaan, we doen ons best, en bedankt voor de feedback!
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.