Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beëindigd.

MadeForFeet

Het Tasveld 5
3342GT Hendrik-Ido-Ambacht
078 880 4492
KvK 24450748

Geverifieerd door WebwinkelKeur

MadeForFeet

Gemiddelde beoordeling

10,0

5 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

Mystery shopper

4,0

Lees
waarom

2017
MadeForFeet

Marianne beoordeelde op 2017-10-31

De Two Tracks laarzen zijn fantastisch. Comfortabel en warm, kan er uren op lopen.
Een klacht werd snel, correct en zeer coulant door de webshop behandeld.

MadeForFeet

Fleur beoordeelde op 2017-03-10

Heerlijke laarzen, en uitstekende service! Ik had helaas een probleem met laarzen die ik iets meer dan een jaar geleden had gekocht: de garantieperiode was dus voorbij maar ondanks het feit dat de leverancier geen uitzondering maakte kreeg ik toch nieuwe laarzen van madeforfeet.nl. Echt super netjes!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
MadeForFeet

Marielle beoordeelde op 2016-10-19

Ben al jaren fan van deze heerlijke laarzen! Nog nooit zulke comfortabele, warme laarzen gehad als deze. Wanneer je mailt, krijg je snel een reaktie en mag je de laarzen gewoon komen passen. Ik ga weer nieuwe bestellen in ieder geval. een must-have voor iedereen die veel buiten is!

Mystery shopper beoordeelde op 2016-06-07

Enige tijd geleden hebben wij MadeForFeet verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden wij ons voor als geïnteresseerden voor een stel nieuwe laarzen. We vroegen ons af of retour mogelijk is als blijkt dat ze niet lekker lopen en in hoeverre het merk als \'goed\' kan worden beschouwd. Hoewel wij in eerste instantie een reactie niet meer hadden verwacht kregen we uiteindelijk toch een mail binnen. Helaas was de inhoud van de mail summier en kregen we geen antwoord op al onze vragen. Desondanks is er moeite genomen om na enige tijd een reactie te sturen welke de belangrijkste vraag had beantwoord. Er is ruimte voor verbetering.

MadeForFeet

Richard beoordeelde op 2016-01-27

Goede overzichtelijke site . De laarzen zijn echt heel warm en waterdicht.
Heel blij mee .


Reactie van MadeForFeet:
Beste Richard,

Heel goed om te horen dat onze laarzen je bevallen.

Met vriendelijke groet,
D.
MadeForFeet

Koot beoordeelde op 2016-01-27

Goede website, vriendelijke mensen en snelle service!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van MadeForFeet:
Goed om te horen dat je ervaring met ons positief is!

Vriendelijke groet,
D.
2016

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.