Matis Beauty Expert

Matis Beauty Expert

Matis huidverzorgingsproducten 24/7 online bestellen. Officieel depositair. Matis Paris heeft voor alle huidtypes en alle leeftijden verzorgingen voor het gezicht, lichaam, zon en mannen. Beauty Expert sinds 1936. Veilig en makkelijk betalen met onder andere iDEAL, achteraf betalen via Billink, PayPal, Bancontact en VVV Cadeaukaart. Snelle levering.

Verkoop van de volgende merken:
Matis Paris
Vitality by M

In onze schoonheidssalon wordt al meer dan 20 jaar exclusief gewerkt met het merk Matis. Hierdoor kunnen kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.